Spelen in een band en optreden op een festival?

Muziekmaken is natuurlijk geweldig, maar het is en blijft jammer dat die muur van je zolderkamer niet mee kan spelen. Samen muziekmaken is ontzettend leerzaam en superleuk. Spelen in een band versterkt je vaardigheden op je instrument en verhoogt het muzikale plezier. Genoeg van die muur en klaar voor een band? Dan hebben wij goed nieuws!


Wat gaan we doen?
Vanaf zaterdag 25 maart beginnen we bij Main Music School in De Poorterij in Zaltbommel met het geven van band-lessen. Als start van dit nieuwe traject bieden we een achtdelige cursus aan om toe te werken naar een optreden op het Babbels-buiten festival in Kerkdriel.

Onder begeleiding van onze docenten leer je samen te spelen, het beste uit jouw instrument te halen en als band het dak eraf te spelen. D.m.v. doelgerichte repetitie begeleiding en aanvullende workshops gaan we het hebben over podiumpresentatie, complementair spel, instrumentale rolverdeling, songwriting en nog veel meer.
 

Locatie, data en kosten
Op 20 maart gaan wij aan de slag om bandjes te vormen gebaseerd op leeftijd en ervaring. Wanneer iedereen is ingedeeld in een band starten de lessen. Vanaf zaterdagmiddag 25 maart tot en met zaterdagmiddag 27 mei gaan jullie aan de slag met de band én een van onze docenten. De lessen vinden plaats op onze locatie in Zaltbommel. We hopen dit in de nabije toekomst ook in Den Bosch te kunnen doen.

 

Let op: 29 april en 6 mei zijn er geen band-lessen i.v.m. de meivakantie.
Deelname van de 8 lessen + optreden bedraagt 99 euro voor leden en 139 euro voor niet leden.

 

Enthousiast? Schrijf je dan nu in via onderstaande link. Deelname is voor alle leeftijden.

 

Hopelijk zien we je de 18e!

Met muzikale groet,

Hent Elings
Main Music School

Hent Elings
info@mainmusicschool.nl
Aanwezig ma t/m do 
10:00 en 15:00 uur
Tel: 06-48764382